Nyheter, Videoer

Alt av TRA

14 aug , 2011  

Thomas Remvik Aasen, betre kjend som TRA, og Norges beste trialsyklist gjennom det siste tiåret, har laga ny nettside. Han er kjend for å produsere store mengder videoer, og no er alt samla på ein stad.

Sida består av 121 gratis filmer, frå år 2000 og fram til idag. Alt er rangert kronologisk, med ulike katalogar for kvart årstal. Thomas håper å få inn 170 euro frå donasjon via PayPal, slik at utgiftene for sida går i null.

Men, du vil vel aldri kunne tjene inn all denne innsatsen i penger?
– Aldri i verden! Om jeg får noen kroner rullende inn, så er jeg fortreffelig glad med tanken på at folk er fornøyd med all innsatsen jeg har gjort, det blir nok mer som et håndtrykk. Men, igjen for å kunne etablere Traprod som et firma, så er denne siden et vanvittig bra bakgrunnsbilde.

Kva fekk deg til å lage sida?
– Vel, jeg har laget så mange videoer, som har ligget som rot overalt på Internett. De alle fleste har ikke engang sett halvparten, mens resten vet ikke at jeg har produsert flere videoer enn de nyeste, så dette er en flott måte å få det frem på. Men, jeg gjorde det for meg selv også, det var forferdelig godt å ha et ordentlig system, hvor jeg kunne lett ha tilgang til alle og selv titte litt innimellom. Den andre siden av tingen er jo også at jeg vil gjerne prøve å få opp litt businessdelen av produksjon av videoer, og dette var første steg som jeg hadde planlagt.

Du har jobba mykje i det siste, blant anna med Traprod og eiga fanside. Er det noko på gang?
– Jeg har store interesser for å endelig kunne tjene inn noen penger på videoer, enten på DVD eller donasjoner. Fordi det handler nå om en endring av målsetning, jeg har ikke lenger denne vanvittige driven til å bare glemme alt og gå ut for å sykle. Jeg kan bare ikke gjøre det lenger, og man kommer også til et punkt hvor man bare stopper og tenker over all innsatsen man har gjort, og realiserer at man har vært noe vanvittig underbetalt, haha! Men igjen, mye av det er for å bygge opp mitt eget navn, slik at jeg får de beste sjansenefor å kunne ha de siste årene på sykkel til å bli de beste årene, jeg vil kunne pensjonere meg ifra trial med en god følelse.

Det finns profesjonelle syklister over 30 år. Du har vel ikkje tenkt å pensjonere deg med det første? 
– Er ikke alder det står på, det er vilje, lyst, håp og driv.

Til slutt, er det nokon du ønsker å takke så langt?
– Jeg ønsker å takke absolutt alle som noengang har holdt ut med meg! Jeg kan være litt smånazi på den filmedelen, og det er helt fantastisk at så mange, over så mange år, har hatt den viljen til å hjelpe meg. Takk !

Link:  http://travideos.squarespace.com


1 Response

  1. Antoine sier:

    Stå på Thomas !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.