Nyheter, Ukategorisert

Biketrial.no går fremover

30 okt , 2010  

Som dere forhåpentligvis har merket, har vi økt fra en post noen ganger i måneden, til å nå gi dere EN post hver eneste dag. Vi prøver iallefall så godt vi kan, og jobber faktisk ganske mye med dette.

Vi har også forandret litt på kategoriene her, og lagt til noen nye. Vi har startet å presentere treningstips her på siden, det vil bli tips fra forskjellige syklister i toppklasse, og litt om hvordan de trener.
Helgekos kommer også til å være en kategori der vi prøver å få inn en stor sak i helgen. Kan ikke love at det blir hver helg enda, men vi gjør så godt vi kan.

Nybegynnerguiden har blitt godt mottat, og skal være en hjelp til alle som vil starte eller har nettopp startet med biketrial. Dere har kanskje oppdaget siden Teknikktips også? Denne siden er ikke påbegynt enda. Her venter vi på deres mening. Bruk derfor diskusjonsforumet på vår Facebook-side, for å komme med tips og ønsker.

Hvis noen av dere føler det rykker litt i fingrene, og dere gjerne vil skrive litt saker for biketrial.no, det kan være alt fra å gjøre små intervjuer med syklister, til å skrive større saker til Helgekos. Så ta kontakt via kontaktskjemaet i hovedmenyen eller bruk kommentarfeltet under.

Så ønsker dere å gjøre oss en tjeneste, VÆR AKTIVE OG BRUK KOMMENTARFELTET! Da er det lettere for oss skribenter å finne motivasjon til å skrive mer, og dere kan være med å påvirke innholdet på siden.


4 Responses

 1. Antoine sier:

  Meget bra! Elsker å ser noe nytt hver dag. Den netside har blitt kanon bra og gir mer motivasjon for biketrial.
  Takk til alle som bruker tid for å lager disse fine artikler!

 2. Vegard Skorp sier:

  Liker godt utviklingen!
  Du er veldig flink å skrive også Eirik!
  Beklager for at jeg var noe negativ i starten, dette her ser jo veldig lovende ut.

  • Eirik sier:

   Det er typisk menneske å vere skeptisk til det ukjende. Godt at biketrial.no kan vere med å hjelpe mennesker på det generelle plan óg, ved å gje dei erfaringar som motbeviser denne skepsisen.

   Hugs at det er Erik Solbakken og Joachim Skjævestad som skriv óg!

   Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.