Nyheter, Utenriks

Drei på Echo

21 jan , 2012  

Trial Inside har nylig intervjuet Andrei “Drei” Burton. Det har skjedd mange overganger i høst og vinter, men ikke alle har fått med seg at Andrei Butron vil kjøre for Echo i 2012.

Vi har hørt du har byttet sykkelmerke. Tidligere har du brukt rammer fra Onza, men nå har du annonsert at du vil sykle på Echo. Kan du fortelle litt mer?
– Jeg har sykler for Onza de siste fire årene, og bestemte meg for å gjøre noe nytt. Vi har avsluttet samarbeidet på gode betingelser, og jeg ønsker dem alt godt for fremtiden. Echo vil være sykkelsponsoren min for 2012, og forhåpentligvis lenger. Nå sykler jeg på SL-sykkelen, men jeg vil sykle en ny ramme under konkurransesesongen. Jeg var veldig heldig, og hadde mange tilbud fremfor 2012, men følte Echo var det beste for meg. Syklene deres er fornuftig priset og bygget rundt de høyeste standarder. Deres nye konkurransesykkel vil bli veldig bra også.

Er det en langtidskontrakt, eller kun for 2012?
– For øyeblikket har vi kun samtykket for 2012, men vi ønsker begge et langtidssamarbeid for å bygge et godt forhold videre.

Hvilke deler fra Echo vil du bruke?
– En ny ramme, som ikke er klar helt enda. Men det er ingen tvil at det vil bli en velbygd ramme som vil oppføre seg svært bra. Koxx har definitivt dominert markedet for konkurransesykler lenge, og nå er det kanskje på tide at de får en rival? Jeg har et godt forhold til folkene fra Koxx, og jeg er sikker på at de vil glede seg over at Echo produserer en konkurransesykkel også. Alt tjener sporten.

24″-sykler er populære for tiden, og i fjor ble det tillatt å konkurrere med disse i 26″-kategorien. Har du noen sinne vurdert å konkurrere med en 24″ fra Echo?
– Jeg har en, fikk den for noen dager siden. Jeg har ikke bygd den opp enda, men jeg ser fram til å prøve den. Jeg tror ikke jeg vil konkurrere med den, ettersom det er for mange ulemper sammenlignet med 26″ i konkurranse. Men, jeg vil garantert sykle mye på den.

I fjor var du skadet midt i sesongen, men du fortsatte å konkurrere. Er du skadefri nå?
– Ankelen min er helt fin nå. Jeg måtte ta seks uker av trening i desember på grunn av en kneskade. Men, snart er jeg tilbake i full trening foran årets sesong.

2011-sesongen din var værre enn 2010. Selvsagt var dette delvis skyld i skaden, men du klarte til slutt å fullføre på 11.plass i UCIs rangering. Hva er forventingene for 2012?
– Ja, forrige sesongstart var veldig bra sammenlignet med 2010, så jeg håpte på gode resultater. Skaden i ankelen betydde at jeg ikke kunne belaste den skikkelig, noe som er meget uheldig i trial. Men, 2012 er et nytt år, og jeg har store forventinger til sesongen. Ikke bare å få gode resultater, men også ha det gøy på sykkelen.

For mer informasjon, besøk www.andreiburton.com.

Kilde: Rockyroadsnetwork / Trial Inside

Intervjuet er gjort av Frank Chastel.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.