Videoer

Eirik Ulltang blir en del av fabrikkteamet til Echo

26 mar , 2016   Video

Eirik Ulltang (25) har signert med et av verdens største trialsykkelprodusenter, kinesiske Echo Bikes. Han blir dermed kollega med landsmann Thomas R. Aasen (33). Sammen ser de fram til å lage gode videoer og bilder sammen, samt å hjelpe Echo i testing og utvikling av deres sykler.

Regien på videoen er det Thomas som har hatt, og han jobber til daglig som filmer og fotograf i et produksjonsselskap.

Eirik har følgende å si om signeringen: – Jeg er supergira på å bli en del av Echo-teamet. Min første trialsykkel var en Echo tilbake i 2003, og jeg har syklet på Echo flere ganger etter dette. Syklene har gått gjennom en imponerende utvikling de siste årene, og jeg er sikker på at de kan takle rittsykling på høyeste nivå og daglig mishandling på trening.

– Å være på teamet med flere legendariske syklister, som Andrei Burton, Neil Tunnicliffe og ikke minste Thomas, er en stor ære. Jeg er motivert for å jobbe mer sammen med Thomas, siden han er mesterhjernen når det kommer til alt både foran og bak kameraet. Vi har nokså ulik stil på sykkelen, jeg fokuserer med på rittsykling, mens Thomas er mer inne i streettrial. Dette kan bli en kul miks i videoer, sier Eirik.

Andre år med Echo i Norge
I sitt andre år som norsk Echo-distributor, er Flaid.no glade for å jobbe tettere sammen med to av Norges beste trialutøvere. Flaid.no var også en av hovedkreftene bak Echos signering av Eirik. Daglig leder og innehaver av Flaid.no, Fredrik Feyling, sier: – Vi er ekstremt glade for at Eirik blir en del av Echo-familien. Han har en klar retning, jobber hard, rekrutterer syklister og er godt likt. Jeg vil si at han er den rette personen å sponse.

– Med en gang jeg viste hans presise stil og teknikk til Echo i Kina, åpnet de en plass på det allerede fulltegnede teamet. I tillegg til å være den beste syklisten, er han primus motor bak de fleste trialrelaterte aktiviteter i Norge, avslutter Fredrik.

Thomas tilbake hvor han startet
Som en levende legende i trialmiljøet, han Thomas R. Aasen endelig returnert til det alt startet. Han er igjen en del av Echo-teamet, sist var i 2002-2004, og har dette å si og resigneringen: – Jeg er gira på å være tilbake på Echo, det er der alt startet, og det gir mening at dette er hvor jeg avslutter også. 

Thomas fortsetter: – Jeg er glad for å se Eirik på Echo-teamet. Ikke bare er han veldig dedikert, jobber seg oppover rangeringene hvert år, men han er også veldig aktiv i miljøet og med mediaarbeid. Selv om han bor syv timer fra meg, møtes vi nå og da, så vi kan hjelpe hverande med å lage videoer og ta bilder.

, , ,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.