Utenriks

En McAskill, takk

1 apr , 2012  

Danny MacAskill gjør seg stadig mer populær over hele kontinentet. Tydeligvis kan ikke fansen få nok av han, og dette har selvsagt produsenter og andre bedrifter bitt seg merke i. Vi har blant annet sett at Lego vil lansere en egen MacAskill-figur, men det stopper ikke der. I en pressemelding vi nylig mottok kom det frem spennende ting fra verdens største gatekjøkkenkjede.

McDonalds er kjent som en av verdens største merkevarer, og de sponser store idrettsarrangementer, som for eksempel de Olympiske Leker. Nå har de fått øynene opp for trialsyklisten fra Isle of Skye, og har tydeligvis blitt påvirket av det noe perfekte etternavnet til Danny. McDonalds vil nemlig lansere, i samarbeid med Lego, en ny hamburger ment for ungdommer i grunnskolealder. “Hamburgermenyen McAskill vil vere en slags Happy Meal, bare med en mer ungdommelig og sportslig profil”, sier pressetalsmann Jonas Iversen i McDonalds Norge. Han legger til: “Det vil kun være sunne tilbehørsalternativer, og kjøttet vil spesialbestilles fra storfe som har beitet i det skottske landskapet”.

Når det gjelder samarbeidet med Lego, så vil hver meny inneholde en fingerbike fra Inspired/FlickTrix og en legofigur av MacAskill. Om dette blir identisk med bildet til høyre vil ikke pressetalsmannen i McDonalds Norge uttale seg om.

Hamburgermenyen vil være tilgjengelig i Norge fra august 2012, og skal lanseres i sammenheng med en ny promofilm MacAskill gjør for McDonalds. Snakker vi det perfekte alternativet for mat etter en lang dag med streettrial?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.