Innenriks, Nyheter

Fjordtrial 2012

18 jan , 2012  

Biketrial.no har gleden av å presentere årets biketrialcamp: FJORDTRIAL 2012. Dette blir tredje året på rad et arrangement på Osloungdommens Motorsenter arrangeres. I 2010 var det én dag med streetsykling og én med konkurranse. I fjor var det totalt fem dager, hvor to av disse var ankomst/avreise. Nå har det utvidet seg, og vil vare i fire hele dager, pluss ankomst- og avreisedagene.

Navnet har hvert år endret seg, fra Oslo Ride til Nordays/Oslo Ride og i år heter det FJORDTRIAL. Grunnen til denne navneendringen er at vi ønsket et mer beskrivende navn, som både har noe typisk norsk (fjord er vel det?), samtidig som navnet på sporten kommer med.

Programmet vil bestå av stort sett sykling, med grilling, seminarer og bading utenom. Det vil være stort fokus på det sosiale, og alle skal føle seg velkomne til FJORDTRIAL.

I år velger vi å kjøre streetriden på torsdagen. På denne måten håper vi at flest mulig kommer tidlig i uken, og at ingen kun kommer lørdags kveld for streetsyklingen.

På lørdagen (14. juli) vil det arrangeres tredje runde av NorgesCupen (de to første på Voss under Veko) i biketrial. Her vil det være god stemning og full innsats. Her er alle deltagere og ikke-deltagere velkomne. Har du ikke tid til å være på FJORDTRIAL i ukedagene, håper vi virkelig at du deltar på denne konkurransen. I tillegg til offisiell NorgesCup, vil det være uoffisielt NM (de første årene i en ny gren vil ha uoffisielle NM). Så, konkurransen har høy status og er viktig i norsk biketrialsammenheng.

Det er ikke meningen å gå inn i detalj på programmet og all informasjon her. Men, kort fortalt så kan en overnatte på motorsenteret eller andre steder om ønskelig. En kan få alle måltider inkludert. Foreldre er veldig velkomne, og vi ønsker at disse skal komme.

Så, da er det bare å gå inn på www.biketrial.no/fjordtrial for all informasjon og påmelding.

Vi har også laget en Facebook-event: FJORDTRIAL 2012

Har du spørsmål, kan disse stilles på forumet.

Foto: Eirik Moen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.