Innenriks, Nyheter

Fjordtrial 2013: Dag 5

5 aug , 2013  

Den femte og siste dagen av Fjordtrial 2013 er over. Mange svært slitne leirdeltagere klarte omsider å stå opp, og de fikk syklet av seg det siste av krefter. Dagen ble brukt til litt trening i seksjonene fra Norgescupen, samt en uhøytidelig speedtrials. Denne gikk helt smertefritt for seg, inntil Vetle Lynghaug var uheldig, og fløy over siste hinder. Han tok i mot hele smellen med høyre kne og munnen, og måtte en tur til legevakten for å sy sammen noen kroppsdeler. Vi ønsker Vetle god bedring, og gleder oss til å se han tilbake på sykkelen igjen. Se fallet dagens video under.

Stor takk til alle som har deltatt, og alle som har hjelpt oss. Spesielt takk til Joachim Skjævestad, Erik Solbakken og Kristian Schea Bergersen for en formidabel innsats. Takk til Buff og La Sportiva for fine premier, og takk til Red Bull for energi og god stemning under konkurransen. Takk til Osloungdommens Motorsenter for å la oss bruke fasilitetene.

Jeg håper alle kommer tilbake til Fjordtrial 2014, i tillegg til mange flere, inkludert DEG! Vi lover et enda bedre arrangement, enda gøyere og minst like mye sykling!

Takk for i år!

Dagens video (Foto og redigering: Kristian Schea Bergersen):

Bildegalleri (Foto Erik Solbakken og Joachim Skjævestad):
IMG_6923 IMG_6922

IMG_6895

IMG_6893

IMG_6891

IMG_6890

IMG_6886

IMG_6885

IMG_6878

IMG_6875

IMG_6927


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.