Innenriks, Nyheter

Fjordtrial 2013: Det nærmer seg

19 jul , 2013  

Årets store høydepunkt for trialsyklister i Norge nærmer seg: Fjordtrial 2013. Dette er i ferd med å bli en fast tradisjonen, og årets trialfestival er den fjerne i rekken som blir arrangert ved Hvervenbukta i Oslo.

Fra onsdag 31. juli til søndag 4. august, vil deltagerene oppleve stor sykkelglede, sosialt fellesskap med likesinnede og forhåpentligvis, og nesten garantert, Oslosommerenen på sitt beste. Programmet består av mangfoldige timer sykling, med blant annet streetride i Oslo sentrum og den fjerde Norgescupen som to høydepunkt. I tillegg vil det bli seminar med Marius Dammyr, som er utdannet mentaltrener og coach ved Norges Idrettshøyskole, og mange sosiale aktiviteter. Vi kan nevne grilling, bading, uhøytidelige konkurranser og trialkino på kveldene.

Årets instruktører vil bli Joachim Skjævestad, Erik Solbakken og Eirik Ulltang. I tillegg vil eliteryttere som Thomas R. Aasen, Knut Fosse og Håkon Sveistrup ta turen. De er alle innstilt på å gi deg en best mulig opplevelse, der alle kan utvikle seg på sykkelen mens de har det gøy!

Det er ingen øvre grense på antall deltagere, og alle som vil kan bli med. Hverken nivå, alder eller kjønn setter noen begrensning, men er du veldig ung, ta gjerne med en forelder/foresatt eller to.

Ta en titt på årets teaser, og meld deg på!

Påmelding gjøres elektronisk på www.fjordtrial.no. Skulle det være spørsmål, bruk kontaktskjemaet på Fjordtrials websider.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.