Innenriks

Fjordtrial er tilbake

2 feb , 2017  

Etter en pause i 2016, er Fjordtrial tilbake i 2017. Etter tre år i Oslo og to år i Kongsberg, flytter trialleiren seg til Vestlandet, nærmere bestemt KBT Trialarena i Norheimsund. Der er fjorden like ved, fjell på alle sider og kanskje Norges beste trialpark rett utenfor teltåpningen.

Nytt for 2017
I 2017 vil Fjordtrial tilby enda mer av den gode sommerleirfølelsen, slik mange som deltok på de første leirene i Oslo opplevde. Det vil bli mer bading, utflukter og lek. Men, fokuset blir selvsagt mest på sykling, og det skal ingen få for lite av. KBT Trialarena, trialparken i Norheimsund, er Norges beste. Det er her hvor NM har blitt arrangert de to siste årene, og her hvor NM skal arrangeres 24. juni i 2017. Trialparken er variert og stor nok for alle nivåer, og ingen skal gå tom for utfordringer i løpet av leiren.

Overnatting på Fjordtrial 2017 skjer i telt. Teltcampen vil være rett ved trialarenaen og klubbhuset. I klubbhuset vil alle måltid serveres, samt det vil fungere som oppholdsrom mellom alt som skjer utendørs. Her vises dagens video hver kveld, i tillegg til at det vil være muligheter for ulike aktiviteter som for eksempel brettspill, håndbak og sykkelmekking frem mot leggetid.

Fjordtrial er for alle
Fjordtrial er sommerleiren for deg som sykler trial eller vil begynne med trial, uansett alder, kjønn, nivå, sykkel eller ambisjoner. Alle er velkomne, men vi har visse aldersgrenser. Nedre aldersgrense for å være med på all moroa er 10 år (alle som er født i 2007 eller tidligere). Er du yngre enn dette, er du velkommen til å kjøpe Dagspass, men bo med foreldrene dine et annet sted. Les mer om aldersgrensene og foreldre her: Fjordtrial.no/informasjon

Påmeldingen til Fjordtrial 2017 er allerede åpnet. Gå inn på Fjordtrial.no for å kjøpe billetter og finne ut mer. Det er reduserte billettpriser frem til første juli.

Spesialtilbud til alle lesere av biketrial.no: bruk koden biketrial2017 innen 01.04.2017, og du får kr. 100,- i rabatt på førprisen. Tilbudet gjelder kun for Deltagerpass, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Hvordan kommer jeg meg til Norheimsund?
For å komme seg til Norheimsund med bil, er adressen til KBT Trialarena Haugamyrvegen 85. Det er cirka en times kjøring fra Bergen, fem timers kjøring fra Oslo, ti timers kjøring fra Trondheim og seks timers kjøring fra Kristiansand.

Reiser du kollektivt, har du følgende alternativer:
Fly: Fly til Bergen Lufthavn Flesland, ta flybussen inn til Bergen Busstasjon, og deretter buss 925 Øystese eller 930 Odda/Seljestad til Norheimsund. Bussturen tar cirka halvannen time.
Buss: Dette spørs på hvor du kommer fra, men Nor-Way har ekspressbusser fra både øst og sør. Fra nord er det nok best med bil, fly eller tog.
Tog: Ta toget til enten Arna eller Voss stasjon, og direktebuss derifra til Norheimsund (bussturen tar rett i overkant av en time).

Håper vi sees i Norheimsund 10.-13. august!

Ved spørsmål, bruk kontaktinfoen som finnes på fjordtrial.no.


Forsidefoto: Tore Andre Andresen / Syklist: Vegard Bolstad Bjørø

, ,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.