Videoer

Fredagsfilmen 013

28 okt , 2011  

Nok en fredag leverer vi en tønnevis med flotte trialfilmer til glede for våre lesere,denne uken har vi samlet videoer fra unge personer, verdensmestere, tekniske genier og spretne franskmenn. Pluss en klassiker som da den kom blåste hjernen ut av alle som så den. Sykere sykling var et sjeltent syn back in the days.

Viss du ikke har tid til å se alle filmene, bør du iallefall se gjennom Kevin Liu sin film, Aurelien Fontenoy og klassikeren Trialskings HD1!
Enjoy.

Aurelien Fontenoy viser oss spenstige sidehopp og store gap til forhjulet sitt. Rå sykling.

Rick Koekoek i Jungelboken 2:

Kevin Liu har kommet med en ny film som er smooth som silke og veldig behagelig å se på. Denne filmen viser at selv om du ikke hopper sidehopp på 145, er det mulig å være utrolig god teknisk.

Benito Ros har vært en tur i Chile og sykla, her er en liten film med noen råe linjer og som også viser at verdensmesteren ikke alltid klarer ting på første forsøk.

Takács Norbert fra Ungarn er bare 16 år gammel og leverer en film med bra sykling og god kameraføring.

Klassiker: Gode gamle Trialskings HD1 film. Dette er rå sykling og som Onzaboymark sier på trials-forum.co.uk: “All the TGS dudes 100% need to watch these vids so they can try and see how trials videos can actually be made so they’re enjoyable to watch.”


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.