Utenriks

Giacomo danner eget team

16 apr , 2015  

Etter å få en plass på Ozonys-teamet, samt forsvare tanken om å få trial tilbake i naturen, tar Giacomo Coustellier fatt på enda en ny utfordring. Han danner sitt eget team, som består av Noah Cardona, andreplass i VM i cadet-klassen, og Manon Basseville, andreplass fra det franske mesterskapet for kvinner. Begge er fra Frankrike.

Giacomo forteller i en pressemelding at teamet oppstod ved en tilfeldighet. Han møtte Noah på et regionalt ritt i Frankrike, og det klaffet med en gang. Han sier at tanken om å ta vare på unge talent alltid har vært til stede, men det var først da han såg Noah og Manon at det klikket. Han sammenligner det med en syklus. Han ble selv tatt vare på av legenden Marc Caisso som ung, og takket være Marc, kan nå Giaco gjøre det samme mot disse to unge talentene.

Giacomo vil ta vare på temaet sitt så godt han kan. Parallelt med selv å konkurrere på øverste nivå, skal han følge opp både Noah og Manon når de gjør sine egne ritt. Der vil han gi råd og dele av all sin erfaring.

Ønsker du å følge utviklingen til Giacos utøvere, kan du gjøre det på giaco.fr (men, du må nok bruke Google Translate om du ikke kan fransk).


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.