Innenriks

Inviterer til sesongkickoff på KBT

9 mai , 2021  

Hardanger Sykkelklubb inviterer til sesongkickoff på KBT Trialarena siste helgen i mai, 29.-30. mai. Dette vil være en uhøytidelig samling, hvor nye og gamle venner av trialsporten kan møtes for å komme i gang med sesongen. Det vil være null opplegg utenom de oppsatte starttidspunktene.

Tidspunkter og forbehold

Sykling starter sannsynligvis kl. 12:00 på lørdagen, og holder på til siste person trer av. Tidspunktet på søndagen blir nok avtalt nærmere, men rundt samme tid, muligens litt tidligere, er nok sannsynlig.

Arrangementet har værforbehold, og blir det meldt regn og vind gjennom hele helga, utsettes eller avlyses arrangementet.

Dette er et gratisarrangement, men samtlige deltagere oppfordres til å ha et klubbmedlemskap og en aktiv lisens som dekker eventuelle skader. Du kan kjøpe lisens her: sykling.no/lisens

Om KBT Trialarena

Hardanger Sykkelklubb sitt trialområde, KBT Trialarena, ligger i Norheimsund i Kvam Herad. Det er en god times kjøring fra Bergen. Arenaen er en av få rendyrkede områder for trialsykling i landet, og består av stein, dekk og betongelementer på et vel halvannet mål stort område. Området er nylig utbedret med en egen seksjon for nybegynnere.

Nærmeste adresse til KBT Trialarena er Haugamyrvegen 85, 5600 Norheimsund. Google kartlink her.

Overnatting

Det er opp til den enkelte å ordne seg med måltider og overnatting. Har du campingbil- eller vogn, kan du campe på området.

Det er hotell både i Norheimsund og Øystese (7 km fra KBT Trialarena).
thonhotels.no/hoteller/norge/norheimsund/thon-hotel-sandven/
hardangerfjord-hotel.no

Ellers er det flere campingplasser og campinghytter i området. Kan anbefale følgende:
vaagenhytte.no
oddlandcamping.no
hardangerferiesenter.com

Flere alternativ på visitkvam.no.

Koronainformasjon

Alle som møter opp må være friske, symptomfrie, karantenefrie og ikke ha hatt kontakt med personer som har fått påvist koronasmitte eller er i karantene. Det oppfordres til å ta en koronatest før ankomst. Husk å ta med munnbind og antibac, og hold minst én meters avstand under hele helgen. Følg siste nytt på Kvam Herad sine sider om korona her. Siste lokal regel om arrangement utendørs er som følger: Det er tillatt med maksimalt 200 personar på offentleg arrangement utandørs, dersom det er mogleg å halda minst ein meters avstand. Dette blir med andre ord ikke et problem for et trialarrangement 😂

Kontaktperson er Eirik Ulltang, han kan kontaktes via hans Instagram her: https://www.instagram.com/eiriktrials/


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.