Videoer

Jeg vet med Flipp (med intervju)

21 apr , 2015   Video

Flipp er den aller beste braklesstrialsyklisten i vår del av universet. Han er en Norgesvenn, og som alle Norgesvenner bør, lærer han seg norsk. Dette intervjuet foregikk 100% på norsk, både spørsmål og svar. Så er spørsmålet: er syklinga eller norsken mest imponerende?

Hei Flipp! Hvordan går det?
Det gå bra. Søvnig, men bra.

Hvorfor sykler du uten bremser?
Min bremser var veldig dårlig, og jeg hadde ikke penger. Jeg tok dem fra min sykkel og skjønner det var heller mer moro dette vei likevel, så forlot dem der.

Hvorfor har du ikke sete?
Det er for forsvar. Hvis noen steler min sykkelen, tenker jeg de ville ikke går langt fordi mennesker alltid spørre «Hvordan sykler deg uten seter?!». Hvis de kan ikke tenker hvordan, de meste sannsynlig kan ikke gjøre det og jeg kan fanger dem lettere.

Hvorfor har du så små hjul?
Fordi jeg er en små gutten. Store hjuler er for store gutter, så jeg er forbudt.

Hvorfor har ikke sykkelen din gir og dempegaffel?
Hvis jeg har ikke penger for bremser, hvordan kan tenkte du jeg ha penger for gir og dempegaffel?!

Kan du ta et triks?
Ja.

Hva er ditt beste triks?
Plukke et kort… Noen kort…

, , ,


1 Response

  1. […] »LES OGSÅ: Jeg vet med Flipp (med intervju) […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.