Nyheter, Utstyr

Produktnytt: Karbongaffel fra Try-all

12 mai , 2011  

Under “K-124 days” i April, lettet Koxx på sløret og viste frem hva de har jobbet med den siste tiden. Denne fjærlette gaffelen i karbon er en av nyhetene som snart vil vise seg i katalogen deres.

Vil karbon kunne erstatte aluminiumsgafler? Det har tidligere blitt laget og testet karbongafler uten den helt store oppslutningen.
Med Xavier Guillemot – ingeniør og produkutvikler, i spissen, har koxx designet en karbongaffel som snart skal være klar for salg.

Try-all karbongaffel

Try-all karbongaffel

Karbon er lettere og ikke minst stivere enn aluminium, og denne gaffelen skal være designet for å tåle den belastning en trialsykkel blir utsatt for. Det skal nevnes at produkter fra koxx ofte blir testet og basert på konkuransebruk, og at denne nyheten antageligvis ikke er et unntak. Gaffelen veier under 500 gram, og er dermed 200 gram lettere enn de fleste andre gafler på markedet i dag.

Styrerør i karbon

Styrerør i karbon

Gaffelen blir i disse dager testet av Vincent Hermance, som sykler for koxx, og det finnes foreløpig ingen slipp-dato for produktet.

Tiden vil vise om koxx setter en ny standard innen trialgafler, og om prisen er like stiv som gaffelen. Vi venter i spenning!


3 Responses

  1. Preben sier:

    Hva er prisen?

  2. […] Monty laga gaffel og styre i same materiale, og blir dermed andre trialprodusent med karbongaffel (Produktnytt: Karbongaffel fra Try-all). Alle andre komponenter på sykkelen skal vere nye, med ultralette dekk, lettare krankarmar og […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.