Videoer

Knut og Thomas trimmer julefettet

18 jan , 2011   Video

Etter over tre måneder uten sykling har endelig Knut Fosse og Thomas Remvik Aasen kommet seg tilbake på sykkelen og fått filma litt i innehallen på Eikås utenfor Bergen. De syklet i litt over 2 dager, alt i alt brukte Thomas ca 1 t med filming og 20 min redigering.
Som Knut sier var det kjekt å få lagd en ny film og legger til at han har blitt skikkelig gira på å sykle nå, og satser på å få sykla en gang eller mer i uken framover. Og prøve å få til en tur til Area 51 i Sverige.

Thomas har levert sykkelfilm på sykkelfilm det siste tiåret, og slutter aldri og imponere.
“Det er alltid kjekt å få laget noe nytt som igjen svir inn historie i bilder. Men det som er mest kjekt den dag i dag er faktumet at jeg enda er her og kan prestere og folk flest ser ut til å elske mine videos, og nå har jeg og muligheten til å profilere frem Knut Fosse og det er jo og en glede i seg selv. Eneste grunnen til at mitt nivå alltid har lagt over andres har vært pga, av video, å iallefall ha noen grunn til å prestere selv om jeg ikke er vandt til å ha utfordrere, og etter så mange år så har det bare blitt til en ting som jeg er vandt til å gjøre og føler tildels at jeg må gjøre.
Det er kjekt.” – sier Thomas

Akkurat nå holder de på å lage en dvd, som det forhåpentligvis ikke er altfor lenge til blir ferdig.
“Vi mangler en session når vi liksom er kommet hjem, fått ting i orden og ting virkelig kan ta av i ferdigheter. Det har vært så mye problemer under det hele som har gjort av vi har lidd av å ikke klare å få nøyaktig så god sykling som jeg vil ha på film og dette er hva jeg føler mangler. En god avslutning. Når dette vil være vet jeg ikke, vi begynner på igjen nå og trø , så får vi se . Kanskje det er snakk om en tur til area 51 også, det hadde vært supert, men på grunn av snø og møkk vil den selvsagt ikke bli ferdig i morgen” forteller Thomas.

– Vi har ikke trent på lenge og lagt på oss litt ekstra i julen. Men teknisk sett ble jeg overrasket over hvor flink jeg faktisk var , var likeså med Knut. Jeg har ingen tvil i at vi kan ta oss opp i storform på rekordtider


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.