Innenriks

Meld deg på Fjordtrial 2015

10 apr , 2015  

Fjordtrial 2015 arrangeres tradisjonen tro i år også. Dette blir fjerde utgave av arrangementet, og andre gangen det er på Rippit Actionsportsenter utenfor Kongsberg. Anlegget har per i dag Norges kanskje beste trialpark, et rikt utvalg aktivitetsmuligheter, innendørshall og gode overnattingsmuligheter. Med andre ord, perfekt for en sommerleir.

Ingen øvre aldersgrense
Ulikt i fjor, er det ingen øvre aldersgrense for Fjordtrial 2015. Alle er velkomne, uansett hvor gammel man er. Men, det er en nedre aldersgrense. Det er kun deltagere født i 2007 eller tidligere som kan melde seg på. Og er du født i 2007 eller 2006, kan du ikke overnatte på leiren. Da kjøper du et dagspass for hver av de dagene du vil delta, og overnatter med foreldrene dine et annet sted i nærheten. Arrangøren kunne sagt at den nedre aldersgrensa var for 2008-modeller, og utelukket alle 8- og 9-åringer, men valgte å åpne opp for dem ved å gjøre det på denne måten.

Meld deg på her.

Mest mulig foreldrefri sommerleir
Foreldre er fint, men både for arrangøren og deltagerene sin del, er det ofte gøy å være litt uten dem for en periode i løpet av sommerferien. Det er derfor kun deltagere som må ha dagspass (født 2007 og 2006), og deltagere med deltagerpass til og med syvendeklasse som har lov til å ha foreldre med. Så fremt ikke foreldrene er deltagere selv. Fjordtrial skal være en sommerleir, ikke en vanlig treningssamling med kaffidrikkende foreldre på sidelinjen.

Se alle tidligere videoer fra Fjordtrial her.

Meld deg på i dag
Påmeldingen er åpen
, og alle som vil kan melde seg på. Om du melder deg på til og med 1. juli, får du kr. 100,- i rabatt, i tillegg til at du er sikret å få t-skjorten din i riktig størrelse. Det blir t-skjorte og drikkeflaske til alle påmeldte, også de med dagspass.

Programmet er enda ikke lansert, og kommer i god tid før leiren starter. Det vil mest sannsynlig inneholde en del sykling!

Facebook-event

fjordtrial_facebook

,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.