Innenriks, Konkurranser

NM blir første ritt med liveresultater

7 mai , 2015  

NM TRIAL 2015 blir arrangert i Norheimsund i Hardanger 23. mai. Som i fjor, er det Hardanger Sykkelklubb og KBT-teamet som står bak arrangementet. Det jobbes hardt for å lage et så bra arrangement som mulig, og en av nyhetene som presenteres er online liveresultater.

› LES: Offisiell invitasjon til NM og NC 1

Mange nye muligheter
Med liveresultater åpner det seg mange nye muligheter. Man kan nå følge med på hvordan konkurransen utspiller seg, uavhengig hvor man befinner seg i verden. I tillegg blir det lettere å presentere resultatene bedre for publikum, og publikum kan følge med på resultatene hvor som helst på arenaen gjennom egen mobil eller nettbrett.

Visuelt bedre
Det visuelle vil også forbedres betraktelig. Fra å ha et rotete regneark på en flatskjerm i sekretariatet, er det nå en stilren resultatliste som blir presentert, nærmest identisk med det UCI selv bruker på verdenscup og mesterskap. Arrangøren kan med det nye systemet velge selv hva som skal vises online og for publikum, helt ulikt det sekretariatet selv har på egen skjerm. Så slipper alle for eksempel å se at startnummer 32 ikke har betalt startkontigent.

Automatisk sortering
Systemet er utviklet av Eirik Ulltang med hjelp fra Joachim Skjævestad. Alt blir regnet ut automatisk, både straffepoeng og tidsprikker, og alt sorteres øyeblikkelig etter hvem som har færrest poeng totalt. Du trenger dermed ikke å lete deg frem i listen etter hvem som ligger best an, slik det har blitt gjort tidligere.

› MELD DEG PÅ: nm.biketrial.no (åpnes i nytt vindu)

Link til online liveresultater vil bli publisert i forkant av arrangementet. Følg daglig med på Biketrial.no, eller på arrangementssiden til NM og NC 1 (Facebook), så går du ikke glipp av det.

Slik vil liveresultatene se ut for de som ikke tar turen til NM:

live_nm_resultater

, , , , ,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.