Konkurranser

NM nærmer seg, her er 5 grunner til å melde seg på

12 mai , 2024  

NM 2024 nærmer seg med stormskritt (25.-26. mai), og det er nå under to uker til rittstart. Mange er påmeldt allerede, men det er fortsatt plass til flere. Sitter du på gjerdet, og har ikke bestemt deg om du skal delta eller ikke? Da kommer det fem gode grunner til å melde seg på her:

1. Dette blir sannsynligvis det eneste nasjonale arrangementet for trial i 2024

Det er ikke flusst av trialarrangement i Norge om dagen. Og det eneste planlagte, nasjonale, trialarrangementet i 2024 blir denne NM-helga i Norheimsund. Siden de færreste av oss kommer til å sykle på verdenscupen i Myrkdalen 5.-7. juli (men, husk å ta turen som publikum), er dette eneste mulighet for å brilliere mellom sperrebåndene!

2. KBT Trialarena er oppgradert, hinder for alle nivå i massevis

KBT Trialarena ble kraftig oppgradert i 2023. Men, arbeidet pågår fremdeles, og det blir store forbedringer før NM. Vi snakker syv komplette seksjoner, hvorav to av disse blir dedikert utelukkende til oppvarming og frisykling. Det er lagt til en mengde nybegynnerhinder i steinseksjonene. Og betongseksjonene blir oppgradert med lyktestolper i alle retninger og høyder. I tillegg har de fått på plass et eget sykkelverksted som alle med ødelagte sykler (hei Kristian!) kan bruke hele helgen. Det vil også se penere ut i år, med nymalte bygninger og en generelt ryddig og ferdigstilt arena.

3. Det er gøy å møte andre som sykler trial

Siden det er få trialarrangement i 2024, betyr det at dette er kanskje den eneste anledningen du har til å møte andre du kan sykle med. Det kommer syklister som du kanskje aldri har møtt før, eller visste om, som du kanskje digger å sykle og henge med. Så la ikke denne sjansen gå fra deg!

4. Å sykle ritt er gøy

Mange er redde for å delta i et trialritt, enten fordi de tror de er for dårlige, eller de er redde for å mislykkes. Eller en helt annen grunn. Men, et trialritt er for alle. Det mange ikke vet, er at vi har et unikt reglement i Norge, som gjør at hver eneste seksjon kan gjøres akkurat så vanskelig som du selv ønsker. Det kan du lese mer om i invitasjonen til NM.

5. Du kommer i gang med årets sesong

Det er ikke alltid like lett å komme i gang med sykkelsesongen etter en lang vinter, og mange kommer seg ikke ut på sykkelen før sommeren er på hell. Det er derfor en gyllen mulighet å komme i gang tidlig ved å delta på NM. Du får et spark i ræva, og kan bruke erfaringene fra rittene til å holde på motivasjonen ut året. Enten det er fordi du var suveren og best, eller fordi du ikke fikk det til som du ville, og må trene som en gal.

Ble du overbevist? Da er det bare å klikke deg inn på nm.biketrial.no for å fylle ut skjemaet og melde seg på!!


1 Response

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.