Innenriks, Nyheter

Nordays og Oslo Ride

17 apr , 2011  

Biketrial.no har gleden av å invitere deg til Nordays  2011 og Oslo Ride 2011.Arrangementene glir inn i hverandre, og du kan velge å enten delta onsdag til søndag; Nordays, eller kun helgen; Oslo Ride.

Nordays 2011
Fra onsdag 27. juli til fredag 29. juli blir det coaching fra landets beste syklister, samt interessante seminarer rettet mot å bedre din prestasjon i biketrial. Det blir timesvis med sykling hver dag i fantastisk omgivelser og med knallgod stemning. I tillegg til dette blir det grilling, bading og andre sosiale aktiviteter. Hver kveld får du utfordre coachene i artige konkurranser både med og uten sykkel.

Oslo Ride 2011
Lørdag 30. juli braker norgeshistoriens første offisielle NM for biketrial løs. Her får du virkelig satt alt du har lært på prøve. Arrangementet avsluttes søndag 31. juli med guidet streetsykling i Oslo sentrum, der du får alle de beste spotsene servert.

Konkurransen vil ha tre eller fire klasser, avhengig av påmeldelse. Det vil følge UCIs reglement. Det vil ikke skilles mellom de ulike hjulstørrelsene.

Det blir fullt program hver eneste dag, og det som kommer til å bli en uke du aldri vil glemme.

Overnatting skjer innendørs på Osloungdommens Motorsenter Hvervenbukta. Her finnes dusj, bad, tv og kjøkken. I tillegg ligger arenaen kort vei fra Oslo Fjordcamping for de som ønsker å overnatte her.

Det blir mulighet for full kost og losji.

Følg linken under for påmelding og prisinformasjon til både Nordays og Oslo Ride. Vi oppfordrer alle deltagere under 18 år til å ta med en forelder/foresatt.

Påmelding Nordays og Oslo Ride

Skulle det vere spørsmål, ikke vent med å ta kontakt. Ansvarlig for dagene er Eirik Ulltang (97022728) og Thomas R. Aasen (94833830), eller du kan bruke kontaktskjemaet på biketrial.no.

Slik var det på Oslo Ride 2010.


2 Responses

  1. Mads Lexander sier:

    Må man betale på forhånd for overnatting osv?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.