Innenriks

Norges beste trialspots

12 jun , 2015  

Er du på jakt etter nye spots å sykle på i ditt nærområde? Eller har du kanskje tenkt å reise på trialferie i Norge i sommer? Da har biketrial.no en gave til deg: Trialfører for Norge, som allerede inneholder 64 spots!

Hva er en trialfører?
En trialfører er en oversikt over trialspots. Enkelt og greit. Føreren er oppdelt i ulike kategorier. Kategoriene er basert på hvilke underlag du skal sykle på, enten natural, street eller park. Noen ganger er det blandede spots, og da blir kategorien bestemt utifra det underlaget som er dominerende.

I tillegg har hver spot en kort beskrivelse av hva du kan finne der, samt hvordan du kommer deg til spotten – om den skulle våre vanskelig å finne. Etterhvert vil bilder og mer utfyllende informasjon bli lagt til. Fordi føreren baserer seg på Google Maps, kan du også få kjøreanvisninger til hver spot.

KLIKK HER FOR Å SE TRIALFØREREN.

Du kan veksle mellom de ulike kategoriene ved å velge lag i kartet. Se rød sirkel i bildet under. Hver kategori har en egen farge. Eksepsjonelt bra spots er markert med en stjerne.
trialforer_lag

Dugnadsarbeid
Føreren er laget på dugnad av Eirik Ulltang i samarbeid med Joachim Skjævestad. I tillegg er omtrent alle spotsene i Rogalandsområdet hentet fra et kart Antoine Proust har laget. Espen Rørhus har bidratt med hjelp til Ålesundområdet. Føreren er fremdeles under arbeid, og du kan forvente drastiske forbedringer i funksjonalitet, utforming og brukergrensesnitt i fremtiden.

Kvalitet viktigst
Fordi Eirik & co. ønsker kvalitet fremfor kvantitet, legger de kun til spots som er kvalitetssikret. Føreren er for øyeblikket ganske begrenset i forhold til det langstrakte landet vi lever i, og det er ingen spots som er lagt til nord for Trondheim.

Visse krav
Kravene til spotsene som er med i føreren, er at det skal være mulig å sykle der for alle nivåer, samt at det er nok hinder til å holde på i flere timer. I noen tilfeller oppfyller ikke alle streetspots disse kravene. Etterhvert vil det komme en egen kategori for mindre spots som enten har vært eller burde være en del av trialvideoer.

Har du forslag til spots, eller manglende informasjon på eksisterende, er du velkommen til å gi ditt tips.

, , , ,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.