Innenriks, Konkurranser

Norgescup i Bergen, kommer du?

9 sep , 2015  

Til helga er det to norgescuper og sesongavslutning i Bergen. Tar du turen?

Praktisk informasjon
NC 4 er lørdag 12. september. Starttid for nybegynnere og viderekomne er kl. 15:00. Ekspert og elite starter 90 minutter etterpå, kl. 16:30.  NC 5 er søndag 13. september. Starttid for nybegynnere og viderekomne er kl. 11:00. Ekspert og elite starter 90 minutter etterpå, kl. 12:30. Begge rittene foregår på Vestkanttrial sitt område, ovenfor Sandgåtna skole, bak Vestkanten kjøpesenter.

Påmelding skjer ved å sende en mail til madslexander@gmail.com. Ta med navn, alder, klasse, klubb og type lisens. Melder du deg på begge ritt, koster det kr. 450,-. Du kan betale med kort i sekretariatet. Har du ikke helårslisens, kan du kjøpe dette i sekretariatet (en lisens per ritt).

Det blir fem seksjoner, hvor tre er naturlige, og to er oppbygde. Sjefen for hele arrangementet, Mads Lexander, lover rå seksjoner. Han har jobbet på spreng i lang tid, og fortjener et godt oppmøte.

Last ned invitasjon her (PDF via bergenbiketrial.com)

Viktig informasjon
Dette er en melding til alle trialinteresserte i landet: ønsker du å ha arrangementstilbud med trial de neste årene, er det veldig viktig at du stiller opp. Norgescupene, sammen med Fjordtrial og Ekstremsportveko, er de eneste arrangementene for trial i landet. Det er de samme få personene som står bak samtlige av de. Norgescupene er ufarlige og uhøytidlige ritt, hvor alle som vil kan delta.

Det er klasser for alle nivåer, og du må ikke være god for å delta. Klager du på at det er få å sykle med der du bor, burde du definitivt delta på en norgescup. Eller slutte å klage!

Overnatting
Skal du overnatte mellom lørdag og søndag, finner du flere alternativer i og rundt Loddefjord. Det er heller ikke lang veg til Bergen sentrum. Du kan f.eks. besøke booking.com.

, ,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.