Utstyr

Nytt og spennende prosjekt fra Valencia

15 jun , 2015   Gallery

Det har vært stille rundt utviklingen av rammer i karbon de siste årene. Nå er det endelig noen som prøver igjen, og spanske Ravé Works har store ambisjoner.

Spesialkompetanse i fiber
Ravé Works er et initiativ som ble etablert av Pedro Rojas for å designe og tilby spesialtilpassede produkter for sykling, bilindustri og sport generelt. Men, som trialsyklist selv, er hovedmotivasjonen å lage produkter som tilfredsstiller hans egne behov. Spesialkompetansen til RW er utvikling av fiberkomponenter og spesialgrafikk.

Startet i det små
Før RW ble stiftet, lagde gjengen bak initiativet noen få komponenter. Dette var rammebeskyttelse og prototyperamma Ravé TR1. Alt dette var tenkt kun for sykkelkamerater og dem selv. Men, etter en god mottagelse, bestemte de seg for å dele det med hele trialsamfunnet.

Flere prosjekter
Hovedprosjekter til RW har vært å lage ramma TR1. Ramma var en del av det avsluttende arbeidet til en mastergradstudent i Design og Ingeniør. TR1 er en 24″ karbonfiberramme, utviklet i CAD.

I tillegg fokuserer RW på å lage beskyttelseskomponenter. For både rammer og bremseskiver. Alle komponentene er laget i trelags karbonfiber med høyeste epoxylimkvalitet. RW ønsker å tilby spesialtilpasset beskyttelse til alle rammer på markedet.

De jobber også med å utvikle flere rammer, og de håper å presentere disse snart. Men, det er mye arbeid som skal til før de blir lagt ut for salg. Følg med på biketrial.no for neste nyhet fra Ravé Works.

,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.