Utstyr

OBR med nytenkende stem

28 mar , 2015  

OBR (Owned By Riders) har nylig lansert bilder av et nytenkende stem. Problemet for mange trialsyklister er at innfestningen til styret er klumpete, som fører til smerter i mage/bryst når man gjør teknikker til forhjul og ligger langt frempå. Try-all og Monty har hatt en løsning på dette lenge, ved å bruke toboltsklemmer, men dette er ugunstig med dagens riserstyrer. Man må få klemmen til å “gape” så mye at det lett kan føre til sprekkdannelser i metallet.

OBR har kommet med en løsning. Ved å unngå firebolts splitklemme, er oversiden av innfestningen flatt og jevn. Men, ved å bruke et nytt design med fire bolter, hindrer du at man må bøye innfestningen for å få inn styret. Behovet for en topcap er i tillegg fjernet, noe som trolig vil øke styrken rundt innfestningen til gaffelrøret på grunn av mer gods.

Stemmet blir tilgjengelig i tre størrelser, 140mm x 30 °, 150mm x 30° og 160mm x og 30°. Vekten er oppgitt til bare 180 gram inkludert skruer. Det er foreløpig ikke tilgjengelig, men kommer snart for salg.

OBR_Potence_Trial_2015-2

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.