Innenriks, Nyheter

Oslo Ride 2011

7 aug , 2011  

For andre gang ble Oslo Ride arrangert og som i fjor skinte solen. 25 trialere fra det spredte land hadde funnet veien til Oslo. Møteplass var Aker Brygge.

Litt spredt oppmøte tidsmessig, blomster og fysiske sperrer foran spots gjorde åpningen litt lunken. Likevel ble det fort publikum som først stusset over skrikende felgbremser, til så å bli stående å se på syklingen.

Christoffer Valland

Neste stoppested ble Pilestredet Park med mye å prøve ut for alle nivåer. Varmen gjorde at søndagsåpne butikker og kiosker fikk jevnt påsig av tørste sykelister. Marienlyst Park ble gjenstand for gruppebilde, skolen for mer sykling for turen gikk til Blinderen som siste stopp.

En fin gjeng

Det som fasinerer med Oslo Ride er at trialere med 20”, 24” og 26” sykler i forskjellig utførelse, spredt på nivå fra legender, til begynnere. Spredning på alder og om interessen var trial som konkurranse, street eller artig utfordring på sykkel. Miljøet er ikke så stort, Nordays og Oslo Ride gir mulighet for å møte likesinnede fra hele landet. Alle samles til felles moro som gir noe sosialt og ser og lærer nye måter å bruke sykkelen på.

[nggallery id=10]

Tekst og bilder: Eirik Moen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.