Nyheter, Utstyr

Produktnytt: TMS EVO 4

27 apr , 2012  

Det franske merket TMS presenterer deres nye EVO 4 trialsykkel. Dette er fjerde generasjon av det karakteristiske EVO-designet, som har vist seg å fungere godt. Det var  TMS-sjef og triallegende Thibaut Marriaux som presenterte sykkelen i Montpellier, under en treningssamling for teamkjørerene.

TMS har ventet på de nye syklene i flere uker, og har i lang tid gjort prototypetesting. Sykkelen vil brukes av blant annet UCI #9 Nicolas Vuillermot, og unge Yann Dunant, som kom på andreplass i juniorklassen under forrige VM.

Sykkelen har fått noen små justeringer fra forrige modell, og TMS tar enda et steg videre når det gjelder kvalitet og utførelse. I tillegg er det grafiske designet gjort av TMS’ egen Yann Dunant.

Geometri: Wheelbase: 1085mm ; Chainstay : 377mm ; BB : +60mm, Styrevinkel ; 72,5°

Den komplette sykkelen kommer med utstyr fra Bonz og Try-all, og du kan velge mellom dobbel felgbrems eller felgbrems/skivebrems. Prisen direkte fra TMS’ nettbutikk er 1790 euro, pluss frakt.

[nggallery id=16]

TMS har også nylig presentert deres nye streettrialsykkel, Combo (24″). Denne skal brukes av teamets Leo Nobile. Biketrial.no kommer tilbake med detaljert informasjon om denne senere.

Her er siste testvideo av EVO 4, med Thibaut Marriaux:

Tekst- og fotokilde: Rockyroadsnetwork / Trial Inside


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.