Utstyr

Produktnytt: WAW AS30

7 jan , 2013  

Mannen bak det nedlagte merket Atomz har nå startet et nytt merke; WAW (Wild and Wired). WAW er et undermerke av Crewkerz, og har dessverre foreløpig kun informasjon tilgjengelig på fransk.

WAW har tydeligvis ikke tenkt å være et kopieringsmerke, og gjør i likhet med Atomz deres egne løsninger på ting. Kranksettet AS30 er deres første produkt ut, hvor nye løsninger er tatt i bruk. Det er et komplett kranksett (eksl. kranklager) som veier tilsammen 822 gram. Det beste med kranksettet er at du kan bruke BB30 kranklager (ubekreftet, men høyst sannsynlig), med utvendige maskinlager og overlegen styrke i forhold til standard ISIS. Med utvendige lager kan akslingen også har større diameter. Kranksettet vil dermed ha endå større stivhet.

Kranksettet har i tillegg lockring på frihjulet, som gjør demontering mye lettere. Frihjulet bruker Shimanos spline, som er tilsvarende du finner på bosset hvor kassetten sitter på normale sykler. Gjengene til pedalene er stålinserts, som drastisk forlenger levetiden til krankarmene.

Det var ikke mulig å oppdrive med informasjon, og biketrial.no kommer tilbake straks priser, lanseringsdato og engelsk informasjon er tilgjengelig.

WAW_AS30_8

WAW_AS30_7

WAW_AS30_5

WAW_AS30_4

WAW_AS30_3

WAW_AS30_1

Kjelde og bilete: Trial-Inside


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.