Nyheter, Utenriks

Rick Koekoek fullt tilbake

27 apr , 2012  

Nederlanske Rick Koekoek, UCI #4 (20″), er nå i ferd med å gjøre seg ferdig med årets sesongforberedelser. Han var ute med kneskade i 2010, og 2011 ble tyngre enn ventet. Tross dette, fullførte han fjorårets sesong med femteplass i VM. I 2012 håper han på gode resultater, og så mange pallplasseringer som mulig.

Den eneste trialsyklister på elitenivå i Nederland er nå endelig ferdig med knemarerittet, og har hatt en bra vinter med trening.

Les også: Treningstips: Rick Koekoek

Hvordan har sesongforberedelene dine gått? – Været var veldig dårlig hjemme i vinter, så jeg kunne ikke gjøre det slik jeg ville. Derfor reiste jeg flere ganger til Frankrike og en gang til Spania. Jeg reiste mye med Andrei Burton, og fikk syklet med gode utøvere fra begge landene.

Hva er planene for 2012? – Selvsagt vil jeg ha flest mulig pallplasseringer. Men, for å være helt ærlig, vil jeg mest av alt se hvordan sesongstarten blir, og se hva som skjer. Jeg er spent på hvordan fysikken min er, siden jeg har trent annerledes denne vinteren sammenlignet med tidligere.

Rick vil kjøre både verdenscup og den nyetablerte Trial Pro Series.

Intervju: Frank Chastel (Trial Inside) / Bilder: Mireia Martin


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.