Nyheter, Videoer

Sju dager igjen

9 okt , 2011  

Vil minne om at det er sju dager igjen av videokonkurransen, der førsteplassen vil vinne ei valgfri Echo-ramme frå Sykkel & Fritid. Til no har me kun fått to bidrag, og syns dette er veldig merkeleg med tanke på premien. Under er dei to innsendte bidragene.

Kom deg ut, og lag ein rå onespotvideo straks!

Konkurranseregler finner du her: http://www.biketrial.no/aktuelt/one-spot-videokonkurranse/


7 Responses

 1. Luka Momcilovic sier:

  Hei! Jeg lurte bare på om dere tar i betraktning i utstyret. Sammeligner dere en video hvor terregsykkel blir brukt og hvor trial sykkel blir brukt? Eller har ikke det noe å si? Siden noen av tingene man kan gjøre på en terrengsykkel er veldig begrenset i motsetning til en skikkelig trial sykkel=

  • Eirik sier:

   Bruk kva sykkel du vil, så lenge det er trialsykling i videoen. Og alt skjer på samme spot.

   • Luka Momcilovic sier:

    Det er ikke det jeg spurte om. Jeg tar ett veldig kort pedal kick på terrengsykkelen min, som betyr at jeg kunne hoppet lenger med trial sykkel? Tenket dere over dette under vurderingen? Ferdighetene mine eer veldig begrenset med den sykkelen jeg bruker nå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.