Innenriks, Konkurranser

Skjævestad best på trialjam

26 jun , 2015   Gallery

EKSTREMSPORTVEKO: Det ble i dag arrangert trialjam på Ekstremsportveko. Det helt nye konkurranseformatet ble vunnet av Joachim Skjævestad, som dermed er 2500 kroner rikere. 

Kvalifisering
I kvalifiseringen fikk hver syklist tre run. Hvert run varte i 1 min. og 15 sek., og syklistene måtte selv komponere alle linjer selv. De ble dømt på tre kriterier: flyt, kreativitet og teknisk vanskelighetsgrad, på en skala fra 1-10. Man kunne dermed oppnå en maksimal poengsum på 30 poeng.

Kvalifiseringen ble vunnet av Eirik Ulltang, med Joachim Skjævestad på andre og Isak Aspevik på tredje.

Mann mot mann i finalen
Etter at resultatet fra kvalifiseringen var klart, ble syklistene rangert i kronologisk rekkefølge og satt opp i par. Førstemann mot sistemann, andremann mot nest sistemann, og så videre. Etter en spennende utslagsrunde, ble det til slutt Joachim Skjævestad som slo ut Eirik Ulltang i finalen, 23 mot 22 poeng. Begge hadde flere feil i finalen, og det var på langt nær deres beste prestasjon i løpet av dagen. Høyeste poengsum i løpet av dagen var 25, som både Joachim og Eirik oppnådde.

Tredjeplassen gikk til Erik Solbakken, fjerde til Vegard Bolstad Bjørø, femteplassen til Isak Aspevik, sjetteplassen til Tore Hunskår og syvendeplassen til Preben Wehus.

Alle foto: J. Sedivy/Ekstremsportveko

, , , ,


1 Response

  1. […] raskest I speedtrialskonkurransen var det nøyaktig de samme deltagerne som i gårsdagens trialjam. Konkurransen startet med individuell kvalifisering, der hver syklist fikk sykle to forsøk på […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.