Innenriks, Konkurranser

Søker arrangører i 2016

15 sep , 2015  

Norges Cykleforbund søker arrangører av norgescup i 2016, samt NM-arrangører i 2016 og 2017. Søknadsfristen er 1. november.

Norgescup 2016
NCF vil for sesongen 2016 har norgescup i syv grener, og trial er en av disse. Dette blir det femte året det arrangeres norgescup i trial. All info om søknadsprosedyre for norgescup finner du her (ekstern PDF).

Det har vært fem NC-ritt i året siden 2012. Det viser seg at doble ritthelger er den beste løsningen, og det betyr at det er behov for tre arrangører.  Nye arrangører er velkomne til å søke, og det jobbes med en komplett rittmanual for å sikre kvaliteten på alle arrangement. Da kan også mindre erfarne arrangører

Norgesmesterskap 2016 og 2017
NCF søker samtidig etter arrangører av Norgesmesterskap i trial 2016 og 2017. Informasjon og søknadsskjema finner du her: arrangormanual.sykling.no/rittregistrering

Andre ritt i 2016
For å skape en god nasjonal terminliste er det helt avgjørende med flere nasjonale konkurranser utover NC- og NM-ritt. NCF oppfordrer derfor klubbene til å arrangere et eller flere ritt som inngår i deres nasjonale terminliste. Dette kan enten være små lavterskelritt, klubbritt, regionalritt eller åpne ritt. Her er det lavere krav til kvaliteten på arrangementet, og budsjettet kan være nærmere lik null.

Spørsmål til søknadsprosessen eller tildelingen rettes til arrangementsansvarlig i NCF: Per Erik R. Mæhlum (per.erik.maehlum@sykling.no)

Krav til arena
Skal din klubb arrangere NC- eller NM-ritt, må man ha mulighet for å lage minst fem seksjoner på arenaen. Alle fire klasser skal kunne sykle i seksjonene. Det kan enten være oppbygde seksjoner, naturlige eller en kombinasjon av begge. Biketrial.no og NCF kan være behjelpelige med å velge egnede områder eller bistå i oppbyggingen av nye arenaer.

Arrangørmanual
NCF har laget en egen side for arrangører. Der finnes det mye nyttig og generell informasjon. Spesifikk trialdel er under arbeid. Link: arrangormanual.sykling.no/

Oppfordrer til nye arrangører
Biketrial.no oppfordrer nye klubber til å søke. Og husk: du som enkeltperson kan ta initiativ til å søke. Du trenger bare klubben din sitt samtykke, slik at de står som formell søker.

Teksten er hentet fra sykling.no og modifisert for biketrial.nos lesere.

, ,


1 Response

  1. […] Den norske rittkalenderen vil være klar mot slutten av året. Arrangører er velkomne til å søke. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.