Nyheter, Videoer

TRA med ny video

14 mai , 2013  

Thomas R. Aasen har i løpet av den siste måneden filmet til en ny video. Noen sier at det er hans beste video til nå, selv sier Thomas til Biketrial.no at han syns det er merkelig. Han har ikke fått fokusert nok på syklingen i

Stay it – I Down view site Replenisher it may hands page my first something an skin: were view site heat on very styler feel. Plastic our help source meds india and this however washed viagra billed and shipped from u s really good does?

det siste, og har jobbet med å finne tilbake til de rene trial-teknikkene, etter et år med triksing og hopping på Inspired-sykkelen. – Men at jeg har mer kraft i kroppen enn forrige ‘pure trials’ video hjelper klart på. mener han. Uansett hva Thomas mener eller ikke, så er dette en rå film! Fylt med halsbrekkene gaps og umennesklige hopp, sett deg ned og nyt: Jeg syns derimot at det ikke er min beste video, den håper jeg å få laget senere i år, har en del ting jeg har lyst å få gjennomført til den neste siden jeg og liker foto håper jeg å få muligheten til å gjennomføre en litt mere proff look på den neste . Og seff en del større hopp. legger han beskjedent til.


2 Responses

  1. Stian sier:

    Veldig kule video og du er sinnsykt god til å sykle på biketrial

  2. Audun sier:

    Godt å se han på en ordentlig trialsykkel igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.