Nyheter, Videoer

TRA sykler street

30 jan , 2012  

Thomas Remvik Aasen har fått seg streetsykkel og har filmet i Bergen by i tre dager for å lage en ny film. Nå håper han å tjene penger på syklinga.

Biketrial.no har tatt en liten prat med Thomas og stilt han noen spørsmål.

Hvorfor kjøpte du deg streetsykkel?
Vel, jeg er forholdsvis lei av ren trial, da dette er noe jeg har holdt på med i åresvis og føler jeg trenger noe nytt. Street-trial er noe som er definitvt mer populært å se på for utenforstående, så dette kan åpne dører som gjør at jeg får mulighetene til å nyte trialverdenen på en mindre finansiell bekymrende måte! Ikke bare det, men konseptet om å ha en sykkel jeg kan gjøre alt med, er en slags frihet som jeg alltid har ønsket. Inspired Hexen gjør dette bedre enn alt annet på dette tidspunkt.

Hva er planen framover?
Planen fremover er å lære meg nye “triks” å kunne kombinere ting på en mere spennende og innovativ måte. Jeg vil rett og slett se hvor dette tar meg, kanskej jeg blir lei, kanskje jeg blir frelst, tiden gjenstår å se det.

Har du noen triks i ermet?
Jeg har noen ideer om triks som jeg skal øve på, men ingenting håndfast som jeg kan fastsette på. Største forskjellen blir jo det å kunne bruke fart og hopp. Og kombinere streettriks med mer typiske trialmoves. En ting er uansett sikkert, jeg vil aldri gå vekk fra min stil, da dette representerer de tingene jeg liker best å gjøre.

Hvis folk ser på og blir imponert, da er det penger i det, sier Thomas til BA.no.

Han viser til April 2009 videoen til Danny MacAskill, som de fleste vet ble verdenskjent over natten. Videoen nærmer seg nå 30 millioner visninger på Youtube.

Dette er bare steg én, sier han.
I denne videoen holder jeg meg stort sett til hva jeg allerede kan. Fremover skal jeg legge til triks og stilen som folk forventer av denne typen sykling.

Målet er å bryte nye grenser – og skaffe flere sponsorer.

Biketrial.no ønsker Thomas lykke til og håper sponsorer ser talentet Thomas har og vil bruke dette.

Sjekk ut Bergensavisen som også har publisert videoen til Thomas.

Her er videoen til TRA:


1 Response

  1. […] Vår egen Thomas Remvik Aasen sykler nå for Inspired. Samarbeidet med Caelifera førte ingen vei, og de slet med å levere sykler nok til Thomas’ forbruk. Han sykler på Inspired Hex, og kan sees triksende rundt i Bergens gater. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.