Utenriks

Trialnytt #9

23 des , 2012  

I Trialnytt #9 leser du om både nysignerte og avsluttede avtaler. Det har skjedd mye på sponsormarkedet, og det kan bli spennende å se hvem som sykler for hva i 2013.

Dani Comas er nå på Jitsie sitt nystartede biketrialteam. Fra før finner du Jack Carthy her, og Jitsie har akkurat kommet med en egen biketrialkolleksjon.

abel_mustieles_monty

Abel Mustieles har etter kun ett år på Monty valgt å avslutte samarbeidet. De skal ha avsluttet forholdet som gode venner, og vil fortsatt samarbeide på visse punkter i kontrakten.

hegedus_laszlo

Laszlo Hegedus har avsluttet samarbeidet med Monster Energy. Hva som er grunnen er enda ikke kjent, fordi Laszlo kan skilte med gode resultater og flotte videoer denne sesongen.

red_bull_macaskill

Danny MacAskill er nå å finne på alle Red Bull firepakninger i Tyskland. I tillegg har Danny bursdag idag, så gratulerer med dagen Danny!

paolo_patrizi_echo_milkyway

Paolo Patrizi er ikke lenger på Monty sitt Italiateam, og vil i 2013 sykle på en Echosykkel med Milkywaydeler.

big_time_trial_adventure

Kenny Belaey hadde premiere på sin nye Bigtime Trial Adventure-episode. Publikum skal ha likt det de så, så vi får bare håpe på at noen av de 30 000 000 som har Extreme Channel vil ta det opp og publisere det på Internett.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.