Utenriks

Trialnytt #3

16 feb , 2012  

Februar: Mye nytt har skjedd siden sist vi oppdaterte på denne fronten. Vi skriver februar, og stadig nye ting skjer i miljøet.

Kanskje GT får trialsykler?

Det har lenge vært uoffisielt, men nå har GT gjort samarbeidet med Kenny Belaey offisielt. Han er en del av “Earn your wings”-teamet, som ledes av trialpionér og legende Hans Rey.

Blir verdens første 26" i karbon en Monty?

Giacomo Coustellier har skiftet sykkelsponsor en rekke ganger de siste årene. Først var det Koxx, så var det Coustellier, så var det Koxx igjen, så var det Atomz, deretter Koxx enda en gang. Nå, etter bare en sesong på Koxx, er han å finne på Monty. Dermed har Ot Pi endelig funnet en verdig erstatter for Kenny Belaey, og Monty har en vinnerkandidat på 26″. Giaco vil sykle både 20″ og 26″, med henholdsvis M5 og en 231 Kamel prototype.

Danny med jakke fra Arcteryx.

Vår største stjerne, Danny MacAskill, har igjen fått nye sponsorer. Han er nå sponset av Lezyne, etter å ha kontaktet dem på eget initiativ. Her vil han få alt nødvendig verktøy. I tillegg vil han bruke ytterbekledning fra Arcteryx, et merke som er mest kjent for vinterlig friluftsliv.

Rick Koekoek sykler nå på en splitter ny prototype fra Hoffmann Bikes. Det er planlagt å få denne i produksjon, og Rick forteller om en sykkel med god styrke og bra geometri.

Vår egen Thomas Remvik Aasen sykler nå for Inspired. Samarbeidet med Caelifera førte ingen vei, og de slet med å levere sykler nok til Thomas’ forbruk. Han sykler på Inspired Hex, og kan sees triksende rundt i Bergens gater.

Maxime Tolu har signert med Ozonys. Den 20 år gamle elitesyklisten fra Frankrike har jobbet hardt i hele vinter, og har mål om å delta på alle verdenscuper i 2012. Han blir lagkamerat med blant andre Guillaume Dunand og Diego Barrio.

Miljøet i Iran bare vokser og vokser. Nå skal det arrangeres første konkurranse i regi av UCI. Har vi i Norge noe å lære?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.