Nyheter, Utenriks

Trialnytt #2

12 jan , 2012  

Januar: Det skjer mye endringer i det internasjonale trialmiljøet. Nye avtaler blir inngått, gjenforhandlet eller avsluttet. Avtalene som ble startet på i november/desember, blir ofte endelig signert på desse tider.

Vincent med Urge-hjelm

Vincent Hermance bruker nå hjelmer frå Urge. Disse er fra før brukt av blant annet Chris Akrigg og Martyn Ashton.

Gilles har fått butikkspons

En annen med ny hjelm er Gilles Coustellier, som signerer enda flere avtaler for denne sesongen. Nå er det med den spanske trialbutikken Trial Bikes. Utifrå promoteringen på hjelmen, ser avtalen ut til å ha et nokså stort omfang, og Gilles skal bruke hjelmen under både trening, oppvisninger og konkurranse.

Hegedus Lazlo er nå endelig på proff-teamet til Koxx. Teamet er nå uten tvil det sterkeste i trialverdenen, og består i tillegg av mellom annet Coustellier-brødrene, Vincent Hermance, Hannes Herrmann og Benito Ros. Sistnevnte jobber fremdeles med å komme 100% tilbake etter en kneskade. Vi ønsker han lykke til!

Andrei på Echo

Hege trener hardt

Echo har vært stille på sponsormarkedet lenge, men det ser ut som de våkner litt til liv igjen nå. Første rytter ut er Andrei Burton, som vil sykle på Echo Pure i både standard- og SL-versjon. Han blir dermed lagkamerat med landsmann Neil Tunnicliffe.

Det er ikke bare nye sponsoravtalar trialnytt handler om. Koxx har blant annet fått ny nettside for trialdivisjonen.  Her får du tilgang til alle syklistene på teamet, og selvsagt Sky 2-syklene. Ot Pi har også laget seg ny nettside, men svært god brukervennlighet. Du kan velge mellom fire forskjellige språk, og 12 ganger verdensmester Pi sparer ikke på noe. Du får full tilgang på utallige videoer, bilder og biografi. Det er vel verdt å gjøre et besøk på nettsiden til en av biketrialsportens største legender.


1 Response

  1. […] Inside har nylig intervjuet Andrei “Drei” Burton. Det har skjedd mange overganger i høst og vinter, men ikke alle har fått med seg at Andrei Butron vil kjøre for Echo i […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.