Nyheter, Utenriks

Trialnytt #4

3 apr , 2012  

Mars: En ny måned er forbi, og biketrial.no gir deg en oversikt over hva som skjedde i trialverdenen i mars.

Gilles med både ny hjelm og bil.

Nederlandske Rick Koekoek er nå å se med hjelmer og klær fra IXS Sport Division. Det tyske merket har blant annet Hans Rey på laget fra før av. Regjerende verdensmester Gilles Coustellier har signert avtale med Event Performance, selskapet bak Trial Pro Series. I likhet med Rick har han byttet hjelmmerke, og er nå lagkamerat med Vincent Hermance på Urge.

Hegedus Laszlo har gjort en omfattende jobb sammen med energidrikksponsoren sin. Hele hans Koxx Sky 2 er nå dekorert og fargelagt i Monster Energys logoer og farger.

Italienske Paolo Patrizi har fått ny nettside. Foreløpig kun på italiensk, men Google Translate gjør nok jobben.

Hege med grønn Sky 2

Trial med pegs?

Ozonysgründer Bruno Arnold tester pegs på deres streettrialsykkel King of Dunce. Hva mener du? Er dette riktig?

Franskmann Kevin Aglaé er nå sponset av Bluegrass, som lager beskyttelseutstyr til sykkel. En annen franskmann med ny sponsor er Aurelien Fontenoy, som nå får sportsernæring fra Nutrend.

Kevin Aglaé med ny hjelm.

Unge Owen Gawthorpe (16 år) fra England er nå på teamet til 54Sport, og vil kjøre det meste av BIU-konkurranser. Brakelessfenomenet Flipp er på TartyBikes’ team, og har nylig lagt ut en imponerende video. Kommer i Fredagsfilmen 035.

Thomas R. Aasen er stadig å se på norske TV-skjermer for tiden. Snart kommer det et nytt innslag på NRK, som vil sette det meste annet i skyggen. Har du gått glipp av siste innslag? Se her (Ja, det kalles fortsatt biketrail i media, huff!).

Både Thomas Öhler og Kenny Belaey er aktive på showfronten, og gjør et flott arbeid med å promotere trialsporten. Her har du et bilde fra Kenny Belaeys demooppsett under Cape Epic i Sør-Afrika:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.