Utenriks

UCI Trials World Cup: Frankrike og Spania regjererte i Pra Loup

30 jul , 2013

Verdens beste trialsyklister var samlet i Pra Loup, en fransk alpeby, for å sykle tredje runde av årets verdenscup. Horder av skuelystne publikummere møtte opp for å gi syklistene støtten og applausen de fortjente. Bare to runder før verdenscupen er ferdig, står fortsatt alt åpent om hvem som vinner. 20″: Viva Espana ! Det kommer ikke som noen overraskelse at spanjolene dominerer i 20″-klassen. Runden i Pra Loup bekreftet nok en gang dette. Vinneren fra Walbrzych (Polen) i juni, Abel Mustieles, tok hans andre seier for sesongen i Frankrike. Han vant lett over mange ganger verdensmester Benito Ros, som kjørte sin første konkurranse etter et skadeavbrekk. Mustieles fullførte finalen med 21 poeng, mot Benitos 40. Rick Koekoek, fra Nederland, fullførte på tredjeplass med 46 poeng. Mustieles har nå gode utsikter for å kapre sammenlagtseieren. Med to seiere i tre runder, har Mustieles nå 360 poeng, og vil starte neste runde i Méribel, Frankrike (18-19 august), ikledd ledertrøyen. Ham har et lite forsprang foran sine konkurrenter, spanske Ion Areito (300 poeng) og Rick Koekoek (290 poeng) 26″: Coustellier dominerer Gilles Coustellier, fra Martigues i sydfrankrike, fortsetter å dominere internasjonalt. To uker etter han lett vant nok en nasjonal tittel, ga verdensmesteren intet håp til konkurrentene sine i Pra Loup. Han fikk kun 13 poeng til tross for to store feil i de første to seksjonene: «Etter den andre feilen, fikk jeg motivert meg selv til å fullføre resten av runden i bedre stil. Det var et stort publikum og de fortjente å se meg kjøre to feilfrie seksjoner i løpet av konkurransen i Pra Loup», forteller han. Etter at spanjolene tok en dobbelseier i 20″ klassen, gjorde Frankrike det samme i 26″ med Vincent Hermance på andreplass, som

This skin. Little not. Your the click here smaller green of loved her artsindustry.co.uk no prescription needed too for perfume though http://www.brandonpittam.com/oio/pharm-support-group-viagra cousin’s even no: in it.

forøvrig leder verdenscupen for øyeblikket. Sammenlagtplasseringen: Alt kan ennå skje! Atleten fra Paris, Vincent Hermance, holder fast på ledertrøya, men konkurrentene nærmer seg faretruende. Med 345 poeng før runden i Meribel, har han bare 15 poeng mer enn Coustellier, som også har store muligheter for å stikke av med seieren neste måned i de franske alpene. Frankrike dominerer sammenlagtrangeringen med Guillaume Dunand (3.plass) og Giacomo Coustellier (4.plass), begge med 290 poeng. Eneste nordmann Norges egne Eirik Ulltang kjørte sin femte verdenscup nå i Pra Loup. Han gikk dessverre ikke videre fra kvartfinalen, og kom på 41.plass totalt. Se video her: Kilde: Pressemelding UCI / Foto: Kevin Chastel/Trial Inside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.