Eirik Ulltang Spain

Nyheter, Videoer

Ulltang med brennheit video fra Syden!

1 mai , 2014  

Eirik Ulltang har som noen kanskje har fått med seg, tilbrakt det siste halvåret i Spania for å kunne sykle gjennom hele vinteren, og klargjøre seg til sesongens worldcup, Norgescup, show og andre hendelser.
I løpet av de siste 2-3 månedene, etter han fikk sin nye GT-sykkel, har Eirik filmet til denne nye videoen.

Jeg tror jeg har klart å få til en god miks mellom teknisk vanskelige linjer og litt større ting. Burde være noe for en hver smak forteller Eirik og er tydelig fornøyd med resultatet!

Nå er Eirik tilbake i fedrelandet og det ser ut som at han har dratt med seg litt av sydenværet opp hit, for nå er sykkelsesongen i full gang her. Framover virker det som at Eirik har et tett program:
Det er tettpakka med konkurranser, show og event til ut september. Masse sykling i inn- og utland. Kanskje til og med litt sykling i Syden. Men, mest i Norge håper jeg. Utforske litt flere steder her hjemme, kanskje finne nye steiner å sykle på.

Noe annet du vil fortelle verden?
Ja, faktisk. Alle må finne gleden i sin egen sykling. Det er så lett å bli blind av å se at andre er ekstremt gode på visse ting, at du ikke ser hva du er god på selv.

Her er videoen:

,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.