Nyheter, Videoer

Vinneren er kåret

23 okt , 2011  

Vinneren i videokonkurransen presentert av Sykkel & Fritid er endelig kåret. 14 bidrag ble vurdert, og det var mye bra. Det står veldig bra til med biketrial-Norge.

“Eg er særs nøgd med kvaliteten på bidragene. Det er godt å sjå at det står bra til med nivået blant norske utøvere”, uttaler jurymedlem Eirik Ulltang.

Alle videoer ble vurdert etter følgende kriterier: Kvalitet; Vanskelighetsgrad; Overraskelsesfaktor; Kreativitet; Allsidighet. Topp tre scoret jevnt høyt på alle kriterier, med det ble likevel en verdig vinner.

Premiene blir levert av Sykkel & Fritid, og er følgende:
1.plass: Valgfri ramme fra Echo.
2.plass: Echo SL styre
3.plass: Echo TR bremseklemmer

1. Audun Kjørsvik stakk av med seieren med en liten margin ned til andreplassen. Det var høy vanskelighetsgrad og god kvalitet på både filming, redigering og sykling. I tillegg brukte han spoten kreativt, og var allsidig i valget av teknikker. Overrasket ble vi også, både av Audun sine teknikkvalg og kameramannens flotte føringer.

2. Mads Lexander nådde ikke helt opp, men hadde et meget flott bidrag. Her var det filming på stativ, noe som skapte mindre dynamikk. Likevel holdt det til andreplass med svært høy vanskelighetsgrad, god filmkvalitet og allsidige teknikkvalg. I tillegg ble vi svært overrasket over kreativitet med bruk av motorisert trialsykkel.

3. Kristoffer Skjævestad klarte etter småtekniske problemer å levere bidraget litt i vel siste liten. Han ble likevel vurdert som en fullverdig deltager, og gjorde et godt bidrag. Det var spesielt valget av spot og kameramann som gjorde denne videoen bra. Det var høy kvalitet og kreativitet, samtidig som vi ble overrasket av både linjevalg og vanskelighetsgrad.

Til de øvrige bidragene vil vi si tusen takk. Ønsker dere en kommentar til egen film, ta kontakt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.