Innenriks, Konkurranser

VM: Oswald og Mustieles best i 20″

3 sep , 2014  

Det var idag duket for semifinaler for menn junior og menn elite i 20″ under VM på Strandtorget i Lillehammer. 22 syklister stilte i juniorklassen, mens 31 syklister stilte i eliteklassen. Superfint vær, spektakulære seksjoner og god stemning skapte en perfekt start på VM for trialsyklistenes del.

I juniorklassen var det tyske Dominik Oswald som stakk av med seieren, med kun to straffepoeng. På andreplass kom franskmann Alex Rudeau med fire prikker, og tyske Sebastian Krell tok tredjeplassen. Totalt åtte syklister gikk videre til fredagens finaler, og det var ingen nordmenn i rittet. Nærmeste du kom var de to svenskene, Tobias Hult og Alexander Carlsson, som kom på henholdvis 15. og 18. plass.

I eliteklassen var det som forventet spanjolen Abel Mustieles som kom først. Tett etterfulgt av landsmann Benito Ros, var disse to i en egen klasse. Ion Areitio kom på tredje, og gjorde topp tre 100% spansk! Eneste skandinavier med var danske Jonas Kristiansen. Han fikk en respektabel 16.plass, og dessverre ingen finaleplass.

I morgen er det duket for semifinaler i 26″ for både junior og elite. I elite deltar tre nordmenn; Eirik Ulltang, Joachim Skjævestad og Erik Solbakken. Kom til Strandtorget (rett ved E6/McDonalds/Statoil) i Lillehammer kl. 13:30 og få med deg actionen.

Komplette resultatlister:

Semifinale junior menn 20″

Semifinale elite menn 20″

, ,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.