Utenriks

Wibmer signerer med Rasoulution

3 mai , 2015  

Østerrikske Fabio Wibmer (19) har signert med agentbyrået Rasoulution. Han er dermed i samme stall som blant annet Danny MacAskill, Anton Thelander og Thomas Genom. 

Multitalent på sykkel
Wibmer er en del av teamet på Danny MacAskill’s Drop and Roll Tour, og er kjent for å være et multitalent på sykkel. Nesten uansett hvilken sykkel har prøver, får han til noe spektakulært. Det er kanskje ikke så rart, da Danny MacAskill selv er mentoren hans.

Syv sykler
Når Fabio ikke sykler streettrial, har han et rikt utvalg andre leketøy tilgjengelig: “For øyeblikket har jeg syv sykler – to Inspired, en Echo, en utforsykkel, en stisykkel, en vanlig terrengsykkel og en rå damesykkel. Jeg har nær sagt alle syklene jeg ønsker meg, men ville ikke sagt nei til en BMX i samlingen. Alle syklene mine hjeper meg i å utvikle ferdighetene mine”. 

› SE WIBMERS TEAMKAMERAT: Duncan i Malaga

Hva er Rasoulution?
Rasoulution er et agent- og kommunikasjonsbyrå basert i Munich, Tyskland. Det drives at tidligere MTB-proff Tarek Rasouli, som endte karrieren med et liv i rullestol. Han har følgende å si om Fabio: “Første gangen jeg så Fabio var i 2012, da han var med på et arrangement med Danny MacAskill. Han var 16 år og allerede ekstremt talentfull. I fjor valgte Danny å ta med Fabio som en del av teamet til Drop and Roll Tour, som for meg er et klart signal på at fremtiden ser lys ut for Fabio. Vi er veldig glade for å ha Fabio blant alle våre store utøvere. Han er en hyggelig fyr som passer godt inn hos oss.”

Artikkelfoto: Dave Mackinson/Drop and Roll Tour

,


1 Response

  1. […] › SE OGSÅ: Wibmer signerer med Rasoulution […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.